Aduro braskaminer i dansk design

När du köper en braskamin från Aduro får du en mängd fördelar:

Kika på vårt breda utbud av braskaminer nedanför för att hitta en kamin som passar dig eller rulla nedåt för att läsa mer om våra braskaminer.

Lätt användning och renast möjliga förbränning

Alla Aduro-braskaminer är designade med fokus på användarvänlighet och miljö. Vi utvecklar konstant produkter och system som ger minsta möjliga rökmängd från skorstenen. Har du exempelvis för högt eller lågt drag i skorstenen är rökgasfläkten Aduro DraftOptimizer lösningen. Aduro-tronic säkerställer att du får ut så mycket som möjligt ur träet, medan den intelligenta termometern Aduro Smart Response gör dig till en äkta eldexpert.

Stilren dansk design och teknik

Vi lägger stor vikt vid den eleganta skandinaviska designen, och vi har därför ett nära samarbete med våra danska designer Casper Storm och Torben Madsen om formgivningen. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla nya braskaminer som tillgodoser konsumenternas krav på utformning och funktion.

Aduro-braskaminer ger dig kvalitet till attraktiva priser

Sedan starten har Aduro gjort sig ett namn i Danmark och resten av Europa som leverantör av kvalitetskaminer med en enkel och stilren design. Vi gör det annorlunda än våra konkurrenter. Vi utvecklar produkterna i Danmark i samarbete med erkända arkitekter och producerar kaminerna i Östeuropa, där vi producerar god kvalitet till lägre priser.

En komplett braskaminslösning

Vi har hela paketet – från tändning och braskamin till skorsten och rökgasfläkt. Vi kan med stolthet säga att vi gör det lätt att elda rätt och få ut det optimala av din braskamin. Du behöver bara tända.

Allt om ved och braskaminer

Funderar du på hur du tänder braskaminen på rätt sätt eller saknar du goda råd om vilken bränsletyp du ska välja? Få värdefulla tips och tricks om tändning och eldning på tips.adurofire.com.

TOP