Aduro tillbehör

Vi erbjuder allt inom tillbehör till din braskamin, pelletskamin och hybridkamin.

Våra tillbehörsprodukter är designade med fokus på att ge dig en bättre upplevelse av din bras-, pellets- eller hybridkamin. Det praktiska kaminsetet gör rengöringen av din braskamin enkel, briketterna gör tändningen snabb och okomplicerad och med hjälp av vedkorgen kan du förvara din ved på ett estetiskt tilltalande sätt, samtidigt som du har vedträna till hands.

Aduro arbetar ständigt med att utveckla produkter som gör det enklare för dig att uppnå en god förbränning. Aduro Smart Response är en intelligent termometer som bl.a. gör det möjligt för dig att följa och optimera förbränningen på din smartphone. Aduro friskluftskit gör det möjligt att tillföra frisk luft utifrån till brännkammaren så att du får tillräckligt med luft till förbränningen.

Du kan läsa mer om alla våra tillbehörsprodukter nedanför eller gå direkt till tillbehör för Aduro Hybrid eller tillbehör för Aduro Pelletskaminer.

    Aduro Smart Response - Den intelligenta termometern till din braskamin

    Få alla aktuella elddata direkt till din smartphone eller surfplatta, oavsett märke eller modell på din braskamin. Få en renare förbränning, mindre rök från skorstenen och bättre bränsleekonomi med Aduro Smart Response.

    LÄS MER

    TOP