Det säger användarna om Aduro Hybrid

Nöjda kunder betyder allt för oss, och vi uppskattar verkligen att få användarnas synpunkter på våra hybridkaminer. Nedanför kan du läsa några av de utlåtanden vi har fått.

Fantastiskt beslut och bra investering

"Kaminen är för oss närmast en ’livshändelse’ och har varit en central del i vår renovering. En braskamin är ju alltid härlig och skapar mycket stämning. Men H1 är också genialisk då den sköter sig själv med hjälp av träpelletsen! Efter en snabb daglig påfyllning kör den helt felfritt, kontinuerligt och närmast ljudlöst mitt i vårt ’nya’ hem. Och med kaminens internetuppkoppling är den helt enkelt lekande lätt att använda och på gränsen till ’prålig’."

"Medan barnen till föräldrarna i vår bekantskapskrets självklart inte själva kan tända i braskaminen där hemma efter skolan, är det annorlunda hos oss. Här trycker de på en knapp så tänds det. Eller ännu bättre; vi kan från vår arbetsplats själva tända där hemma med vår mobil och er app. Det är helt enkelt så innovativt och genialt att det är bara att berömma. Vill vi elda vanligt lägger vi bara på ved, och sedan stänger kaminen automatiskt av eldning med träpellets, precis som att den tänder igen när vi glömmer lägga på mer ved."

Christina Gede og Jacob Tøjner

Supersnygg och praktisk

"Supersnygg och praktisk braskamin som jag bara kan rekommendera. Toppen att kunna tända den på vägen hem från arbetet. Den fungerar utmärkt med 6 mm pellets och att växla mellan ved och pellets går lätt och snabbt."

Erik Kjær

En bra och funktionell kamin

"Aduro H1 är en bra, funktionell kamin som kombinerar den praktiska värmekällan (pelletsfunktionen) med den trevliga stämningen från en vedkamin. Det är också en kamin med en snygg design och ett utseende som passar i de flesta hem. Gäster som besöker oss förknippar den inte alls med en pelletskamin och blir därför överraskade över de många funktionerna som kaminen har. En jättebra kamin."

Hans Jørgen Eriksen

Bara lovord

"Vi har nu flitigt använt kaminen och är mycket nöjda med hur lätt den är att använda. Vi växlar ofta mellan pellets och ved. Vi har bara lovord för kaminen."

Mette og Axel Pallesen

Slut med att bevaka och fylla på ved

"Med Aduro H1 slipper jag bevaka kaminen och fylla på med ved. Kaminen kan passa sig själv under många timmar, även om jag åker hemifrån. Det jag gillar mest är pelletskaminens konstanta värme."

Kurt Overgaard Andersen

Svårt att se något som kan vara bättre

"Kaminens design är särskilt snygg och passar in perfekt i vårt hus. Det är svårt att se något som kan vara bättre."

Hardy Jepsen

TOP