Aduro Hybrid - Framtidens braskamin

Aduro Hybrid är varken en pellets- eller vedkamin, utan som namnet säger en hybrid. Aduro Hybrid ger dig möjligheten att växla mellan det bästa av två världar: enkel och effektiv uppvärmning med träpellets och mysig stämning med ved. Du kan använda Aduro Hybrid som en klassisk braskamin med hemtrevlig eld, tyst användning och charmen med riktiga vedträn. Du kan alltid få värme, även om strömmen går. Med Hybridkaminens pelletsdel tillkommer nya möjligheter. Du kan t.ex. elda under natten, så det är varmt nästa morgon när du kliver upp, och värma upp huset när du inte är hemma.

Aduro Hybrid är en av Europas mest sålda hybridkaminer. De mest använda hybridkaminerna har bränt 4.400 timmar per år, vilket motsvarar 183 dagars daglig drift. Kaminen som har ställt världens förväntningar på en braskamin på ända har fått flera patent.

Aduro Hybrid-serien representerar en ny slags braskamin med mycket hög användarvänlighet och avancerad teknik paketerad i en elegant nordisk design. Läs mer om specifikationerna för hybridkaminen nedanför.

Se vårt utbud av hybridkaminer här

TOP