Aduro Hybrid - Framtidens braskamin

Aduro Hybrid är varken en pellets- eller vedkamin, utan som namnet säger en hybrid. En kombination. Aduro Hybrid ger möjligheten att växla mellan det bästa av två världar med miljövänlig uppvärmning från träpellets och mysig stämning från ved. Du kan använda Aduro Hybrid som en klassisk miljövänlig braskamin med hemtrevlig eld, tyst användning och charmen med riktiga vedträn. Du kan alltid få värme, även om strömmen går. Med Hybridkaminens pelletsdel tillkommer nya möjligheter. Du kan med gott samvete elda över natten, så det är varmt nästa morgon när du kliver upp, och värma upp huset när du inte är hemma.

Vårt koncept är noggrant testat. De mest använda hybridkaminerna har bränt 4.400 timmar per år, vilket motsvarar 183 dagars daglig drift. Kaminen som har ställt världens förväntningar på en braskamin på ända har fått flera patent. Aduro Hybrid version 2 kommer med en rad förbättringar som gör en märkbar skillnad för den allmänna användarupplevelsen.

Aduro Hybrid-serien representerar en ny slags braskamin med mycket hög användarvänlighet och avancerad teknik paketerad i en elegant nordisk design. Läs mer om specifikationerna för hybridkaminen nedanför och se vårt utbud av hybridkaminer här.

TOP