Asgård braskaminer med enkel användning och miljövänlig förbränning

När du köper en Asgård braskamin från Aduro får du inte bara en braskamin. Du får också en användarvänlig braskamin, som är utvecklad med fokus på miljön. Alla Asgård braskaminer är utvecklade i samarbeta med Danmarks Teknologiske Institut.

Asgård braskaminer ger dig

En Asgård braskamin er inte bara en snygg braskamin. Din braskamin från Asgård kommer med ett antal fördelar som:

  • Simpel betjäning
  • Miljövänlig förbränning
  • Stilrent dansk design och teknologi
  • Direkt tillgång till originella reservdelar på aduroshop.dk
  • Stor värde för pengarna pga. effektiv produktion och distribution

Ta en titt på vårt breda urval av braskaminer härunder för att hitta en kamin som passar dig, eller rulla ner för att läsa mer om våra braskaminer.

En Asgård braskamin er det miljövänliga valet

Om du ser efter en braskamin som inte bara är billig, men också är miljövänlig, är en Asgård braskamin från Aduro det riktiga valet. Vårt mål med Asgård braskaminerna är, att producera kvalitetsbraskaminer till konkurrensduktiga priser.

Braskaminer utvecklade i samarbeta med Teknologisk Institut

Med en Asgård braskamin får du inte bara en braskamin som är utvecklad av en dansk braskaminsproducent. I samarbete med Teknologisk Institut säkrar vi, att Asgård braskaminerna har den mest effektiva förbränningen på marknaden. 

Alt om ved och braskaminer

Är du osäker på, hur du tänder upp korrekt i braskaminen eller saknar du gode råd om, vilken typ av bränsle som är mest ekonomisk och miljövänlig? Få värdefulle tips och tricks till upptändning och eldning på viden.aduro.dk.