Välkommen till Aduro Kundtjänst

Val av kamin
Letar du efter en ny kamin men är osäker på vilken du ska välja? Få inspiration till att välja den rätta kaminen för dig här.

Aduro kundtjänstportal
Aduro kundtjänstportal är för dig som redan har en Adurokamin. Vi vet av erfarenhet att 80 % av de förfrågningar och frågor vi får är samma. Därför har vi samlat alla svar i vår kundtjänstportal, så du snabbt och effektivt kan hjälpa dig själv – utan att stå i kö.

GÅ TILL sidan

Behöver du hjälp?
Nedanför ser du flera olika möjligheter att få hjälp och svar på dina frågor. Från frågor om produkter och inköp i vår webbshop till registrering av reklamationer och underhåll av din kamin. Hitta rätt avdelning och kontaktinformation för ditt ärende nedanför.

Obs: På grund av den stora efterfrågan på våra produkter, den globala bristen på grundmaterial och därpå följande längre leveranstider är vår kundtjänstavdelning mycket upptagen. Tyvärr kan vi inte uppnå vår vanliga svarstid för mejl på 3–4 arbetsdagar och vi rekommenderar därför att du söker hjälp i självbetjäningen innan du kontaktar oss. Tack för din förståelse.

TOP