Aduro Hybrid - Kombinerad pellets- och braskamin

Kombinerad pellets- och braskamin

Med Aduro Hybrid får du det bästa från två världar: Miljövänlig uppvärmning från träpellets kombinerat med stämningsfull eldning med ved. Hör varför Birthe och Hans Peter Poulsen är glada för köpet av deras Aduro Hybrid. 

LÆS MERE HERE

Aduro GO: Rådgivning, leverans & installation

Funderar du på att byta ut din gamla braskamin mot en ny, men har svårt att välja mellan de många kaminerna på marknaden? Med Aduro GO får du ett gratis besök av din lokala braskaminsspecialist, så ni tillsammans kan hitta en braskamin som passar just dina behov. 

LÄS MER

Aduro GO

Aduro GO är vårt totalservicekoncept där vi erbjuder dig rådgivning, frakt och installation i ett enda paket. 
Få ett konkret offert här

 

Aduro-tronic Automatik

Aduro-tronic reglerar automatisk primära luften i din braskamin med ett enkelt drag – det ger en enkel betjäning. Tester har visat att en Aduro 1 med feljusterade spjäll (öppet primärspjäll) använder 40% mer ved än samma ugn med Aduro-tronic. Då blir det inte lättare!

Läs mer här

Aduro Smart Response

Ett intelligent termometer

Spara på veden och få ren rök ut av skorstenen med det intelligenta termometret  Aduro Smart Response. Aduro Smart Response är den första app til braskaminer, som säkrar korrekt eldning och optimal utnyttjande av din ved.

Läs mer här

 

Aduro Fire Ball

Besök vår utomhusunversium

Med våra utomhusprodukter kan du skapa ditt eget utomhusunversium på terrassen och därmed få större glädje av de långa sommarkvällarna utomhus. Läs mer om våra utomhusprodukter och låt dig inspireras till en mysig kväll i trädgården eller på terrassen.

LÆS MERE HER

Allt om ved och braskaminer

Är du osäker på, hur du tändar upp korrekt i din braskamin? Saknar du goda råd om, vilken typ av bränsle du ska använda och som är ekonomisk och miljövänlig? På vår kunskapssida viden.aduro.dk kan du hitta artiklar med goda råd och vägledning, som gör det enkelt och roligt att vara braskaminsägare.

Læs mere her