Brændeovne fra Aduro i skandinavisk design

Braskaminer från Aduro

Aduro utvecklar, tillverkar och marknadsför kaminer i modern dansk design. Alla våra kaminer har formgivits av danska formgivare och deras viktigaste uppgift har varit att skapa moderna och miljövänliga kaminer till attraktiva priser. Över 300.000 Aduro-kaminer har installerats i Europa.

Läs mer

Aduro 17

NYHET: Aduro 17 

Med Aduro 17 har vi tagit allt det bästa från bestselleren Aduro 9 och designat en ny och exklusiva braskamin. Själva brännkammaren är snyggt rundad baktill, konvektionsräfflorna är integrerade i kaminens naturliga linjer, och det fins snygga detaljer i gjutjärn.

LÆS MERE HER

Aduro-tronic Automatik

Aduro-tronic reglerar automatisk primära luften i din braskamin med ett enkelt drag – det ger en enkel betjäning. Tester har visat att en Aduro 1 med feljusterade spjäll (öppet primärspjäll) använder 40% mer ved än samma ugn med Aduro-tronic.

Då blir det inte lättare!

Läs mer här

Aduro Smart Response

Ett intelligent termometer

Spara på veden och få ren rök ut av skorstenen med det intelligenta termometret  Aduro Smart Response. Aduro Smart Response är den första app til braskaminer, som säkrar korrekt eldning och optimal utnyttjande av din ved.

Läs mer här

 

Aduro Fire Ball

Besök vår utomhusunversium

Med våra utomhusprodukter kan du skapa ditt eget utomhusunversium på terrassen och därmed få större glädje av de långa sommarkvällarna utomhus. Läs mer om våra utomhusprodukter och låt dig inspireras till en mysig kväll i trädgården eller på terrassen.

LÆS MERE HER

Allt om ved och braskaminer

Är du osäker på, hur du tändar upp korrekt i din braskamin? Saknar du goda råd om, vilken typ av bränsle du ska använda och som är ekonomisk och miljövänlig? På vår kunskapssida viden.aduro.dk kan du hitta artiklar med goda råd och vägledning, som gör det enkelt och roligt att vara braskaminsägare.

Læs mere her