Aduro Hybrid - Kombinerad pellets- och braskamin

Kombinerad pellets- och braskamin

Med Aduro Hybrid får du det bästa från två världar: Miljövänlig uppvärmning från träpellets kombinerat med stämningsfull eldning med ved. Aduro Hybrid är en modern braskamin som ger dig möjligheten att elda över natten och värma upp huset när du inte är hemma.

LÆS MERE HERE

Ett eldfat för att umgås och grilla mat

Ett eldfat för att umgås och grilla mat

Ett eldfat i trädgården kan fungera som den perfekta samlingsplatsen för hela familjen. Med Aduro Fire Ball får du ett vackert och harmoniskt eldfat i gjutjärn som fungerar både som eldstad och grill. Njut av stämningen och värmen från flammornas sken eller laga till maten över den öppna elden.

Læs mere

Aduro katalog 2019/2020

Vår Aduro katalog är full av nyheter, inspiration, idéer och flotta braskaminer.
Klicka dig igenom vår katalog online.

Trevlig läsning!

Aduro-tronic Automatik

Aduro-tronic reglerar automatisk primära luften i din braskamin med ett enkelt drag – det ger en enkel betjäning. Tester har visat att en Aduro 1 med feljusterade spjäll (öppet primärspjäll) använder 40% mer ved än samma ugn med Aduro-tronic.

Då blir det inte lättare!

Läs mer här

Aduro Smart Response

Ett intelligent termometer

Spara på veden och få ren rök ut av skorstenen med det intelligenta termometret  Aduro Smart Response. Aduro Smart Response är den första app til braskaminer, som säkrar korrekt eldning och optimal utnyttjande av din ved.

Läs mer här

 

Brændeovne fra Aduro i skandinavisk design

Braskaminer från Aduro

Aduro utvecklar, tillverkar och marknadsför kaminer i modern dansk design. Alla våra kaminer har formgivits av danska formgivare och deras viktigaste uppgift har varit att skapa moderna och miljövänliga kaminer till attraktiva priser. Över 300.000 Aduro-kaminer har installerats i Europa.

Läs mer

Allt om ved och braskaminer

Är du osäker på, hur du tändar upp korrekt i din braskamin? Saknar du goda råd om, vilken typ av bränsle du ska använda och som är ekonomisk och miljövänlig? På vår kunskapssida viden.aduro.dk kan du hitta artiklar med goda råd och vägledning, som gör det enkelt och roligt att vara braskaminsägare.

Læs mere her