Ska du välja en braskamin, pelletskamin eller hybridkamin?

Oavsett om du vill elda med ved, pellets eller båda delarna, kan Aduro erbjuda en användarvänlig, modern och miljövänlig kamin som uppfyller dina önskemål och behov. Nedanför får du veta mer om de olika kamintyperna.


Varför välja en Adurobraskamin?

En braskamin är för de flesta sinnebilden av riktigt mysig stämning. De dansande lågorna och det stilla knastrandet från veden som brinner skapar en trevlig atmosfär i rummet. Väljer du en Adurobraskamin får du en av marknadens renast brinnande kaminer, eftersom alla Adurobraskaminer är utrustade med Aduro-tronic som automatiskt och helt utan elektricitet reglerar primärluften. Det säkerställer att du får ut så mycket som möjligt ur veden. Dessutom kännetecknas en Adurobraskamin av en stilren skandinavisk design och finns i ett brett utbud för alla smaker. 

SE VÅRT UTBUD AV BRASKAMINER


Varför välja en Aduropelletskamin?

En pelletskamin ger inte samma stämning som en vanlig braskamin, men i gengäld vinner den i teknik. Du har nämligen möjligheten att ställa in kaminen på en bestämd temperatur, du kan styra den via din mobil om kaminen har integrerad wi-fi-styrning, och du får en otroligt ren förbränning jämfört med en vanlig braskamin då processen styrs automatiskt. Dessutom får du fortfarande insyn till levande lågor, men slipper kämpa med ved. Med en pelletskamin från Aduro får du därmed en pelletskamin i modern skandinavisk design som ger maximal värmekomfort och gör det möjligt att elda över natten med gott samvete.

SE VÅRT UTBUD AV PELLETSKAMINER


Varför välja en Adurohybridkamin?

En hybridkamin kombinerar allt det bästa från braskaminen och pelletskaminen. Den kan användas som en klassisk braskamin med hemtrevlig eld, tyst användning och stämningen från ved. Du kan därför alltid få värme även om strömmen går. Med pelletsfunktionen får du dessutom möjlighet att ställa in kaminen på en bestämd rumstemperatur, du kan skapa tidsprogram och mycket mer. Du kan därför med gott samvete elda över natten eller värma upp huset när du inte är hemma. Med en hybridkamin från Aduro får du därmed hög användarvänlighet och avancerad teknik i en stilren nordisk design.

SE VÅRT UTBUD AV HYBRIDKAMINER