Aduro Fire Ball

NYHET: Aduro Fire Ball

Aduro Fire Ball är ett snyggt och harmoniskt eldfat som passar perfekt till mysiga stunder utomhus. Tänd eldfatet och grilla marshmallows och pinnbröd över levande eld - garanterad mysighet.

READ MORE

 

Winner of the European Business Awards for the Environment

Aduro Hybrid vinner EU's miljöpris

Den 18 juni 2018 tilldelades vår innovativa och hållbara braskamin Aduro Hybrid det prestigefyllda miljöpriset European Business Awards for the Environment, detta eftersom Aduro Hybrid eliminerar nackdelarna med en konventionell braskamin.

READ MORE

 

Aduro katalog 2018/2019

Vår Aduro katalog är full av nyheter, inspiration, idéer och flotta braskaminer. Klicka dig igenom vår katalog online.

Trevlig läsning!

Mer värme av veden och mindre rök ur skorstenen.

Aduro-tronic reglerar automatisk luften i din braskamin med ett enkelt drag. Det ger en enkel betjäning, ren förbränning och mindre vedförbrukning. Tester har visat att det är 40% skillnad mellan en Aduro 1 med Aduro-tronic och samma kamin med bortkopplad Aduro-tronic.

Då blir det inte lättare!

Läs mer här

Ett intelligent termometer

Spara på veden och få ren rök ut av skorstenen med det intelligenta termometret  Aduro Smart Response. Aduro Smart Response är den första app til braskaminer, som säkrar korrekt eldning och optimal utnyttjande av din ved.

Läs mer här

 

Besök vår webshop

Originala reservdelar och enkelta tillbehörsprodukter kan köpas direkt i vår Aduro webshop.

Besök vår webshop här

Allt om ved och braskaminer

Är du osäker på, hur du tändar upp korrekt i din braskamin? Saknar du goda råd om, vilken typ av bränsle du ska använda och som är ekonomisk och miljövänlig? På vår kunskapssida viden.aduro.dk kan du hitta artiklar med goda råd och vägledning, som gör det enkelt och roligt att vara braskaminsägare.