Världsnyhet Aduro H1

Föreställ dig en braskamin, som kan programmeras, så att det är varmt, när du kommer hem från jobbet eller som kan tända själv. Eller som kan brinna över natten. Faktisk är framtiden redan här - den heter Aduro H1 - Hybridkamin. Kaminen kombinerar det bästa från braskaminen och pelletskaminen satt ihop med ett simpelt gränssnitt. Ved till den mysiga och klassiska bålen och pellets till uppvärmning.
Vi är stolta över resultatet och ser fram emot att visa er ännu mer av Aduro H1 de kommande månaderna.

Du kan redan nu läsa mer här

Aduro 18 gjutjärnskamin

Aduro 18 gjutjärnskamin

Aduro 18 är en flott och robust gjutjärnskamin, som ger en bred utsikt till flammorna. Ytan är grovkornad, och vi har varit noga med detaljerna, som bland annat inkluderar snygga runda hörn.

Download

Aduro 9.3 Lux

Vi har gjort det enkelt att välja braskaminer

Upplev själv orsaken till att 300.000 Aduro braskaminer är installerade i Europa. Vi levererar och installerar. Och braskaminen...den kan det mesta själv.

Se produkterna här

Få ett bättre drag i skorstenen med en rökgasfläkt

Upplever du problem med att tända upp i braskaminen? Rök i rummet när du öppnar luckan? Dålig förbränning och rök i grannskapet? Vi kan hjälpa dig. Aduro DraftOptimizer säkrar ett konstant, jämnt drag i skorstenen och minskar rök- och luktproblem. 

Läs mer här

 

Aduro katalog 2017/2018

Vår Aduro katalog är full av nyheter, inspiration, idéer och flotta braskaminer. Klicka dig igenom vår katalog online.

Trevlig läsning!

Mer värme av veden och mindre rök ur skorstenen.

Aduro-tronic reglerar automatisk luften i din braskamin med ett enkelt drag. Det ger en enkel betjäning, ren förbränning och mindre vedförbrukning. Tester har visat att det är 40% skillnad mellan en Aduro 1 med Aduro-tronic och samma kamin med bortkopplad Aduro-tronic.

Då blir det inte lättare!

Läs mer här

Ett intelligent termometer

Spara på veden och få ren rök ut av skorstenen med det intelligenta termometret  Aduro Smart Response. Aduro Smart Response är den första app til braskaminer, som säkrar korrekt eldning och optimal utnyttjande av din ved.

Läs mer här

 

Besök vår webshop

Originala reservdelar och enkelta tillbehörsprodukter kan köpas direkt i vår Aduro webshop.

Besök vår webshop här

Allt om ved och braskaminer

Är du osäker på, hur du tändar upp korrekt i din braskamin? Saknar du goda råd om, vilken typ av bränsle du ska använda och som är ekonomisk och miljövänlig? På vår kunskapssida viden.aduro.dk kan du hitta artiklar med goda råd och vägledning, som gör det enkelt och roligt att vara braskaminsägare.