Aduro 9.3 Lux

Vi har gjort det enkelt att välja braskaminer

Upplev själv orsaken till att 250.000 Aduro braskiner är installerade i Europa. Vi levererar och installerar. Och braskaminen...den kan det mesta själv.

Se produkterna här

Aduro 18 gjutjärnskamin

Nyhet - Aduro 18 gjutjärnskamin

Vår nyaste braskamin, Aduro 18, är en flott och robust gjutjärnskamin, som ger en bred utsikt till flammorna. Ytan är grovkornad, och vi har varit noga med detaljerna, som bland annat inkluderar snygga runda hörn.

Download

Aduro 15SK

Aduro 15 klädd med täljsten

Aduro lanserar nu en ny version av den populära och prisbelönta Aduro 15 modellen. Aduro 15SK är klädd med täljsten på sidorna och på toppen.  

Se braskaminen här

Få ett bättre drag i skorstenen med en rökgasfläkt

Upplever du problem med att tända upp i braskaminen? Rök i rummet när du öppnar luckan? Dålig förbränning och rök i grannskapet? Vi kan hjälpa dig. Aduro DraftOptimizer säkrar ett konstant, jämnt drag i skorstenen och minskar rök- och luktproblem. 

Läs mer här

 

Upp till 40% mindre vedförbrukning

Aduro-tronic reglerar automatisk luften i din braskamin med ett enkelt drag. Det ger en simpel betjäning, ren förbränning och upp till 40% mindre vedförbrukning. 

Då blir det inte lättare!

Läs mer här

 

 

Ett intelligent termometer

Spara på veden och få ren rök ut av skorstenen med det intelligenta termometret  Aduro Smart Response. Aduro Smart Response är den första app til braskaminer, som säkrar korrekt eldning och optimal utnyttjande av din ved.

Läs mer här

 

Besök vår webshop

Originala reservdelar och enkelta tillbehörsprodukter kan köpas direkt i vår Aduro webshop.

Besök vår webshop här

Allt om ved och braskaminer

Är du osäker på, hur du tändar upp korrekt i din braskamin? Saknar du goda råd om, vilken typ av bränsle du ska använda och som är ekonomisk och miljövänlig? På vår kunskapssida viden.aduro.dk kan du hitta artiklar med goda råd och vägledning, som gör det enkelt och roligt att vara braskaminsägare.