handjobhd.orghandjob-sex.orgticklingclub.comextremefoot.net

Värme på altanen med en utomhuskamin

Ta hemmets värme och trevnad med ut på terassen med Aduros nya utomhuskamin. Den ägnar sig perfekt till sköna och avslappnade stunder på terassen - såväl i sällskap som ensam. Utomhuskaminen är den perfekta samlingsplatsen när de ljumma sommarkvällarna skall avnjutas.

 

Material

Utomhuskaminen fås nu i to varianter: i svart kvalitetsstål og i corstenstål:

Köb Aduro Utomhuskamin i vår webbutik
Aduro Utomhuskamin, svart
Aduro Utomhuskamin, cortenstål

Cortenstålet får efter kort tids användning en elegant patina av att stå ute i regn, sol och vind. Då bildas det en enhetlig rostbeläggning som är mycket motståndskraftig. 

Framskyndande av patinaproces
Om du önskar att snabba på patina processen rekommenderar vi att göra en stark blandning av saltvatten (vatten och salt, t.ex. vägsalt), som löpande sprutas eller penslas på spisen, intill det önskade resultatet uppnåtts.

Mått (HxBxD): 124 x 60 x 58 cm  
Vikt: 32 kg 

Design

Arkitekt Torben Madsen, som har designad Utomhuskaminen, beskriver tankarna bakom kaminen på följande vis:

"Med ett par vedklabbar i utomhuskaminen blir kvällen varmare och trevligare. Den konformade kaminen bildar tillsammans framluckan en skorstenseffekt som gör att röken stigen uppåt, utan att irritera. Alternativt ger Aduro utomhuskamin möjlighet att grilla direkt över det naturliga träkolet. Som tillbehör erbjuder Aduro ett galler som har tre olika höjdinställningar. När den inte används döljs den diskret under bottenplattan. Med sin dynamiska form och de flammande röda ytorna står den fint i alla terasser och trädgårdar- även då den inte eldas i."

Tillbehör

Som tillbehör erbjuder Aduro ett galler som har tre olika höjdinställningar. När den inte används döljs den diskret under bottenplattan. Gallret är i rostfritt stål med trähandtag.

Du kan köpa gallret i vår webbutik.

GÅ TILL WEBBUTIKEN

Aduro Utomhuskamin, cortenstål